La formació es portarà a terme el 7 de juny (16 hores) al Centre Cultural de Cambrils. Aquesta setmana ha començat el període d’inscripció per totes les activitats programades.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Cambrils torna a ser una de les seus de la Universitat d’Estiu de la URV amb el curs “Introducció a la recerca feminista: com fer història de les dones”, que es portarà a terme el dia 7 de juny, al Centre Cultural, de les 16 a les 21 hores. Aquesta activitat tancarà la programació del Campus Extens de la URV a Cambrils, coordinada pel Museu d’Història de Cambrils

La matrícula, tant per aquest curs com per a les altres activitats de la Universitat d’Estiu, té un cost de 15 euros, i dóna dret al corresponent certificat d’assistència. Aquesta setmana s’ha obert el període de matrícula. Les inscripcions es poden formalitzar per internet des del següent enllaç: www.urv.cat/estudis/universitat_estiu.

L'objectiu del curs de Cambrils és difondre les eines, la metodologia i els enfocaments específics per dur a terme satisfactòriament la recerca feminista aplicada específicament a  l’àmbit de la història de les dones. Per aconseguir-ho, durant la tarda del 7 de juny, les persones inscrites podran escoltar cinc ponències i participar en una taula rodona d’experiències pràctiques en aquesta recerca. El curs és coordinat per Coral Cuadrada, professora del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV.

A nivell de la demarcació, aquesta és la vint-i-tresena edició de la Universitat d’Estiu de la URV, que compta amb la programació de 24 cursos i tallers d’àmbits del coneixement molt diversos patrocinats per la Diputació de Tarragona.  Cambrils és un dels 11 municipis de les nostres comarques on any rere any es desenvolupen activitats, donat que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i forma part del Campus Extens de la universitat del territori.