Des de la declaració de l’estat d’alarma la UEC està fent el seguiment i atenció de l’alumnat de manera telemàtica. L’alumnat que finalitza l’educació obligatòria pot retornar al centre per a rebre suport lectiu, orientació, i acompanyament tutoria. També s’ofereix atenció presencial personalitzada o en petits grups per als alumnes i famílies que ho necessitin.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

La Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Cambrils reobrirà les instal·lacions situades a la segona planta de l’Ateneu Juvenil a partir del 4 de juny per oferir suport a alumnat i famílies de manera presencial per poder afrontar aquest final de curs escolar. La UEC ja ha elaborat un pla d’obertura del servei en la fase 2 de desescalada i compta amb espais adients per garantir les mesures de seguretat, neteja i control necessàries.

A partir de demà dijous, aquest servei educatiu especial ofereix la possibilitat d’una atenció presencial personalitzada o en petits grups per a l’alumnat i les famílies que ho necessitin. A més, l’alumnat que finalitza la seva etapa educativa obligatòria poden retornar al centre si ho vol per rebre suport lectiu, orientació i acompanyament tutorial amb les mesures i protocols establerts.

Com la resta de centres eductius, davant l’emergència sanitària, la UEC ha adaptat la seva manera de treballar fent un seguiment i atenció d’alumnat de manera telemàtica per poder afrontar el tercer trimestre de manera efectiva. Ara, tot i la reobertura de les instal·lacions, amb la voluntat d’oferir el millor servei i adaptar-lo a les circumstàncies, la UEC no deixarà d’oferir aquest suport telemàtic, donat que per l’alumnat significaria un trencament de la seva dinàmica de treball.

L’esforç i la col·laboració del personal tècnic del servei, del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils, dels centres educatius del municipi, del Departament d’Educació de la Generalitat i de les famílies han permès que els alumnes hagin pogut continuar els seus estudis amb l’atenció individualitzada característica d’aquest servei i estiguin preparats per als diferents itineraris que hauran de prendre el nou curs.

El servei de la UEC de Cambrils s’ofereix a través de la cooperativa especialitzada en serveis socioeducatius SUARA SCCL. L'Ajuntament de Cambrils ha mantingut la relació amb l'empresa durant l'estat d'alarma per poder atendre l’alumnat durant el confinament.