Aquest curs 2015-2016 s’han atès un total de 13 alumnes, tots ells escolaritzats als diferents centres educatius de Secundària del municipi

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El passat dilluns es va celebrar a la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC Cambrils) l’acte de cloenda del curs escolar 2015/16.

L’acte va comptar amb la participació dels alumnes, les famílies, l’equip de professionals del servei, el Cap de l’Àrea i la Regidora d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils Montserrat  Masdeu.

Mitjançant una presentació audiovisual, les famílies van poder fer un recorregut per les activitats educatives que s’han programat al llarg d’aquest curs: taller d’electricitat, restauració, pintura, hort, etc., així com les activitats esportives i de coneixement del medi natural. Posteriorment es van lliurar les orles i es va convidar als assistents a un refrigeri elaborat pels propis alumnes i amb la col·laboració de les famílies i dels professors.

Aquest curs 2015-2016 s’han atès un total de 13 alumnes, tots ells escolaritzats als diferents centres educatius de secundària del municipi. Cal destacar que l’únic alumne escolaritzat a 4rt d’ESO ha obtingut el certificat en ESO i continuarà el seu itinerari formatiu cursant estudis secundaris post obligatoris.