Les festes han estat molt participatives i els actes programats, tant els de nova creació com els més tradicionals, han comptat amb una molt bona acollida entres tots els participants

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Aquest cap de setmana han tingut lloc els darrers actes de les festes de Sant Pere al municipi. Les activitats, que es van iniciar el passat 21 de juny, han finalitzat aquest dissabte passat amb la Trobada de Timbalers. A partir de les 22 hores diverses colles van recórrer a ritme dels seus timbals els carrers del Port, amb sortida i inici a la plaça Mn. Joan Batalla.

Van participar en la trobada diverses agrupacions de tot el territori català: Colla Coca de Constantí, Percussió Les Oques de Reus, Pim Pam dale Maraca d’Arbeca, Tabalats de Mollerussa, Diables del Poble-Nou-Barcelona, Diables de Falset, PerKusound de Tortosa, UAF de Valls, Rojos de Juneda, Ball de Diables de Vila-seca i Cop de Cap de Cambrils.

La Trobada va finalitzar amb un concert per part de la Xaranga Band Tokats.

Han finalitzat així 14 dies  plens d’activitats per a totes les edats on ha destacat la celebració del 5è aniversari de la colla infantil dels Cagarrieres i 5a Festa Bastonera infantil, l’arribada de la Flama del Canigó, la Festa de l’Ormeig, la revetlla jove, així com la Tradicional Missa Major i la sortida del Seguici Popular.

Fins el dia 9, penja les fotografies a Instagram

Fins el proper 9 de juliol, es podran penjar a Instagram les fotografies per participar en el concurs fotogràfic de la Festa Major. El concurs està organitzat conjuntament amb @igerscambrils i el Patronat de Turisme de Cambrils. La temàtica del concurs ha de ser la Festa Major al municipi valorant especialment aquelles imatges que demostrin més l’esperit festiu. Per tal de participar en el concurs cal ser seguidor de @igerscambrils i publicar les fotografies realitzades amb les etiquetes #cambrils_stpere15, #igerscambrils i #cambrilsturisme. Són vàlides totes les fotografies noves realitzades durant la Festa Major de Sant Pere 2015 i dels actes de festa major, inclosos dins el programa entre el 20 de juny i el 4 de juliol. Les millors fotografies obtindran premis com sopars en restaurants, viatges en trenet turístic o lots de productes, així com el llibre de fotografies de les festes ‘Cambrils Festiu’. Les bases es poden consultar complertes al facebook Cambrilsfestes, així com també al d’igerscambrils.