La recaptació es destinarà al projecte SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa. L’esportista va nedar 42 km a mar obert des de la Punta del Fangar de Deltebre fins a les Escales Reials del Port de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local Salut pública
  • Serveis associats: Policia

La travessia solidària de Joan Carles Adell ha aconseguit recaptar 11.257 euros pel projecte SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Gràcies a la iniciativa es van recollir 5.018 euros en donacions directes a l’hospital, 2.262 euros a través de la venda de mascaretes, 1.693 euros amb casquets de bany i 2.284 euros amb la paradeta instal·lada a les escales reials durant el dia del repte. Aquest import se sumarà a la campanya dels escuts solidaris #pelsvalents que impulsa la Policia Local de Cambrils juntament amb uns 150 cossos policials de tot Catalunya.

El repte solidari de Joan Carles Adell,  nedador del Cambrils Club Natació i caporal de la Policia Local de Cambrils, va consistir en nedar a mar obert i sense parar els 42 quilòmetres que separen la Punt del Fangar de Deltebre de les Escales Reials de Cambrils.

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha enviat una carta d’agraïment per aquesta nova aportació de la campanya “Cambrils #PelsValents”, en benefici del nou centre oncològic infantil. Les instal·lacions, ara en construcció, obriran les seves portes el 2021 i suposaran un abans i un després per als infants afectats de càncer i les seves famílies.

Totes les donacions rebudes, després d'haver aconseguit els 30 milions d'euros de la primera fase per a fer possible la seva construcció, es destinaran a continuar avançant amb la recerca per curar més i amb menys seqüeles; dur a terme programes diversos per fer un hospital el més humanitzat possible; finançar tractaments per a infants sense recursos de països menys afavorits i ajudar en l'allotjament a les famílies desplaçades de fora de Barcelona.