La companyia cambrilenca va oferir dues sessions de l’obra “Històries curtes en espais tancats” al Casal Parroquial els dies 29 i 30 de maig

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La Teca Teatre i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils han lliurat a Càrites els 900 euros recaptats amb la taquilla inversa de les dues sessions del Teatre de la Fira. Dolors Sabaté, en representació de Càritas, va ser l’encarregada de recollir els dos xecs de 450 euros de la mà del regidor de Cultura, Jordi Barberà, i el responsable de la Teca Teatre, Joan Ortoneda.

Com és habitual, els diners s’ha repartit a parts iguals entre les dues parròquies: Càritas Sant Pere i Càritas Santa Maria. Cal destacat que la recaptació de les representacions de la fira es destina a aquesta organització humanitària des de l’any 2017.  

Enguany la Teca Teatre va oferir dues sessions de l’espectacle còmic “Històries curtes en espais tancats” de Vicente Cañón, els passats dies 29 i 30 de maig a les 21 hores al Teatre del Casal Parroquial. Són petites històries amb les que el públic fàcilment se sent identificat i reviu situacions amb un canvi de rol de víctima a espectador, rient d’allò que en un altre moment el va fer patir.

La peça teatral recull situacions divertides com parlar amb algú sense recordar com es diu o de què el coneixes, compartir un viatge d'avió amb un passatger poc recomanable o anar a sopar a un restaurant de disseny i quedar-se bocabadat veient un plat tan gran i la minsa quantitat de menjar.

La companyia cambrilenca va néixer l’any 1966 com a Grup de Teatre del Casal i durant els primers anys es dedicava a representar obres del teatre clàssic català. A partir del 1984 es van canviar el nom, i van buscar una nova manera d’expressar-se i d’arribar al públic amb textos incisius, divertits i que connecten amb l’espectador d’una manera directa.