La companyia cambrilenca va oferir dues sessions de l’espectacle “P.I.G.S.” al Casal Parroquial els dies 31 de maig i 1 de juny

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La Teca Teatre i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils lliuraran a Càrites un total de 1.300 euros recollits amb la taquilla inversa de les dues sessions del Teatre de la Fira. Des de l’any 2017, la recaptació del teatre es destina a aquesta organització humanitària.

Enguany la Teca Teatre va oferir dues sessions de l’espectacle còmic “P.I.G.S.” d’Ignasi Garcia Barba el passat dimecres 31 de maig i dijous 1 de juny a les 21 hores al Teatre del Casal Parroquial.

Hamlet, en el seu famós monòleg, ens diu: Ser o no ser, aquest és el dilema. Aquest és el punt de partida d’aquesta obra. Però finalment el dilema serà un altre, molt diferent del que es planteja el personatge de Shakespeare.

“P.I.G.S.” és una obra que no deixa indiferent al públic, fa riure, plorar i pensar en les grans mentides de la vida, indignar-se amb les injustícies i, fins i tot, actuar. Votar o no votar, aquest és el veritable dilema.