Més de 50 professionals de la barberia, perruqueria i estètica oferiran els seus serveis quest diumenge 18 de setembre de 10 a 14h al Port de Cambrils. Els ingressos per la venda de tiquets es destinaran enguany a la unitat d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebrón. Aquesta iniciativa solidària va néixer a Cambrils l’any 2016 impulsada pel barber cambrilenc Javi Torrente i un grup de professionals del sector.

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

La sisena edició de la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl” de Cambrils ja ha recaptat més de 14.000 euros aportats per empreses i particulars per poder fer realitat la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona.

La xifra seguirà creixent perquè aquest diumenge 18 de setembre de 10 a 14 hores la campanya viurà la seva gran jornada i com cada any convertirà el Port de Cambrils en una gran perruqueria solidària a l’aire lliure. En aquesta sisena edició hi participaran més de 50 professionals de la barberia, la perruqueria i l’estètica, que pentinaran i tallaran el cabell, faran la manicura, arreglaran les celles, faran massatges i fins i tot oferiran serveis de perruqueria canina.

Totes les novetats de l’esdeveniment s’han presentat aquest matí al Port de Cambrils en una roda de premsa a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor Alfredo Clúa; i el barber de Cambrils i impulsor de la iniciativa, Javier Torrente; acompanyats de Luis Valadés, que ha parlat en nom de les famílies afectades pel càncer infantil; Cristina Sanz, en representació del Projecte Realidad Mejorada de la Fundació A. Bosch; Isa Ortega, del Club de Rem, i el Unai Barceló, responsable de Tiburón Crossfit.

El programa de la jornada solidària complementa els serveis de perruqueria i estètica amb activitats de les diferents entitats que hi col·laboren de manera altruista. El Club de Rem Cambrils realitzarà passejades en barca pel Port de Cambrils, hi haurà tastets de Crossfit a càrrec de Tiburón Crossfit i els Timbalers de la Farnaca actuaran per amenitzar la jornada, que també comptarà amb la visita de les participants a la Fancy Women Bike Ride de Cambrils.

El mateix diumenge al Port també s’hi trobaran paradetes solidàries, photocall, música en directe, servei de bar amb fideuà, espai fotogràfic i sortejos, entre d’altres. L'acte es retransmetrà en directe per streaming a través de les xarxes socials del grup Cambrils en Positiu.

La cita prèvia pels serveis de barberia, perruqueria, estètica, passejades en barca i el tastet de crossfit es pot demanar al web www.deixatprendreelpel.com i amb la compra dels tiquets es regalaran unes ulleres de  la campanya Realitat Millorada que es recolliran el dia de l’esdeveniment.

Aquestes ulleres també es poden comprar a un preu de 2 euros a diferents establiments de Cambrils: Oficina de Turisme de Cambrils, Òptica Alain Afflelou Cambrils, Òptica Gemma Salas, Òptica Art Visual, Vistaoptica Cambrils, Òptica Rovira Barenys, Òptica Cambrils, Llibreria Carlin, Licors Morell, Fruiteria Ca la Victoria i Barberia Javi Torrente.

El projecte de la Vall d’Hebrón i la campanya Realitat Millorada

El projecte de la nova àrea d'hospitalització d'Oncologia i Hematològia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron canviarà no només l’aspecte de l'àrea Oncològica Pediàtrica sinó sobretot la relació de pacients, familiars i persones cuidadores amb l´hospital. La nova àrea es convertirà en un entorn confortable, amigable i on el tractament mèdic, el descans i els temps dedicats a l´oci conviuran de manera natural.

La inversió total per portar a terme el projecte és de quasi 6,2 milions d’euros i en l’actualitat ja s’han aconseguit 5,4 milions d’euros a través de la campanya “Realitat Millorada” impulsada per les fundacions A. Bosch, Aladina i Small. Les obres, que es preveu que comencin l’abril del 2023, transformaran els 2.646 metres quadrats de la segona planta de l’hospital maternoinfantil en un entorn més adequat i accessible durant el temps que els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies hagin d’estar hospitalitzats.

La campanya “Deixa’t prendre el pèl”

La iniciativa solidària va néixer el 2016 arran d’un cas de càncer infantil del municipi, impulsada pel barber cambrilenc Javi Torrente i un grup de companys de professió, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

En el total de les cinc edicions anteriors, “Deixa’t prendre el pèl” ja ha recaptat a Cambrils més de 96.000 euros que s’han destinat a diferents projectes relacionats amb el càncer infantil i les malalties neurodegeneratives de l’etapa infantil.

Podeu seguir totes les novetats a través d’Instagram @deixatprendreelpel.oficial i a través del Facebook Deixa’t prendre el pèl.