Està organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils, San Miguel i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria. Durant dues setmanes els establiments oferiran una tapa i la cervesa patrocinadora per 2,5 euros.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils, San Miguel i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria han organitzat la segona Ruta de Tapa, que es durà a terme del 22 de setembre al 5 d’octubre. Un total de 30 establiments de Cambrils oferiran una tapa i una cervesa San Miguel per 2,5 euros.

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el regidor de Turisme, Xavier Martí; el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, Àngel Pérez, i el representant de San Miguel, Jordi Viñes,  han presentat avui la ruta amb una roda de premsa a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

En aquesta segona edició s’hi ha sumat bars i restaurants de cuina molt diversa que oferiran una gran varietat de tapes, des de cuina japonesa fins a la cuina més tradicional cambrilenca, passant pels típics montaditos i la sofisticació de la cuina d’autor. Tot un ventall de possibilitats per tal que satisfer els paladars més exigents. L’aplicació pel mòbil de la ruta es pot descarregar al web de San Miguel http://www.estamosdetapas.com

Els establiments participants són Marro Cafè, El Sorral, La Casa del Vermut, Degustació Daniel Salinas, Lekeitio, La Galera, Txoko Donostiarra, El Colmado, Fonda Montserrat, Icky’s, Portus, El Cafè de la Tertulia, Las Cadenas, La Riera, Calypso, La Central, Duomo Pizzeria, Zero Zero Pizzeria, La Taverna del Port, El Pati, La Sacristia del Port, Lizarran, El Moll, Mar de Tierras, Tendències del Mediterrani, Piñas, l’Original, El Dos, Sushi Hoshi i Casa Macarrilla 1966.

La millor tapa i els sortejos

Com en la primera edició, la millor tapa es decidirà mitjançant una votació popular entre els participants de la ruta. Després de degustar la tapa, els comensals podran valorar-la del 0 al 5 al fulletó que els facilitaran els establiments. La consumició s’haurà de validar amb el corresponent segell. 

Entre tots els participants es sortejaran dues entrades a PortAventura i un lot de productes San Miguel. Per participar als sortejos, els consumidors hauran de valorar un mínim de cinc tapes en cinc establiments diferents. Després caldrà que escriguin les seves dades i dipositin la butlleta a una de les urnes situades a les barres dels establiments participants, facilitades per la Guia Only com a col·laboradors de la ruta.

L’establiment guanyador de la tapa més valorada rebrà una placa commemorativa “Millor Tapa 2014” en representació de l’Hostaleria de la zona i la possibilitat de participar a la fira de la Tapa de Barcelona al 2015, tal i com va fer el Restaurant Casa Macarrilla 1966 en la darrera edició amb la tapa guanyadora del 2013.