L’exposició està formada per un conjunt de 30 fotografies, en blanc i negre i en color sobre tradicions i espais i racons de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Des de demà divendres si fins el proper 29 de gener la Sala Àmbits  (C/ Sant Plàcid, 18-20) acollirà l’exposició ‘Cambrils, tradicions i racons’ d’Anna Corral. Es tracta d’una mostra de 30 fotografies en blanc i negre i en color que mostra Cambrils i dóna a conèixer espais i racons del municipi com la zona dels aiguamolls, el port, la confraria o el cast antic. A més, també mostra les entitats com el Ball de Bastons, la Colla Castellera, els gegants o la farnaca, alhora que plasma la nostra història a través de diferents tradicions i professions com els remendadors i remendadores, la tria del peix a les xarxes, les palmeres fent palmes de Pasqua o les processons, entre d’altres.

Es tracta doncs de molt més que una exposició de fotografies ja que és testimoni de la història de Cambrils. El treball d’Anna Corral quedarà doncs per a un futur quan algunes de les nostres tradicions desapareguin.

L’exposició, que s’inaugurarà demà divendres a les 20 hores, es podrà contemplar de dilluns a divendres de 15 a 22 hores, mentre que els dissabtes, diumenges i festius estarà tancat.

La trajectòria de l’autora

Anna Corral és una persona creativa i inquieta, molt vinculada a les entitats de Cambrils. És una gran observadora del que l’envolta i no concep un acte festiu, un castell, un ball de bastons o una Festa Major sense una càmera de fotos per copsar aquells moments que ens fan sentit vius.

Corral és membre de l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils des de l’any 2011. Ha col·laborat en diverses exposicions col·lectives com:

-          Quatre edicions de l’exposició Artistes de Cambrils

-          L’exposició Fogons de Cambrils, dins la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils, amb la sèrie de fotografies realitzades a Can Bosch.

-          Exposició ‘Al voltant de la química’ que s’inaugura aquesta tarda a la Sala Àgora de l’Ajuntament.

-          Projecte d’en Pau Fargas, Tast harmonitzat de versos cambrilencs, que tindrà lloc el dia 12 de desembre a la Cripta de l’Ermita.