La festa se celebrarà des de la 1 de la matinada fins a les 7 del matí a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

La joventut de Cambrils estrenarà l’any 2019 al ritme de la Banda Biruji i una Disco Festa Fluor. La festa jove de cap d’any se celebrarà a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil (avinguda Horta de Santa Maria, 14) a partir de la 1 de la matinada i fins a les 7 del matí.

Les entrades anticipades encara es poden comprar a 7 euros avui durant tot el dia i demà al matí al Palau Municipal d'Esports. També es podran adquirir el mateix dia a taquilla per 12 euros.

Un dels objectius de la revetlla, organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’Associació Suñu Cayuco, és oferir una proposta perquè els joves es quedin a Cambrils i no hagin d’agafar el cotxe, evitant així els riscos de la mobilitat en una nit com aquesta.

La Banda Biruji és una orquestra de versions que aposta per les millors cançons del panorama alternatiu i reivindicatiu de la música catalana i internacional. Alhora, també fa seves les cançons catalanes de sempre, transformant-les al punk, ska i reggae per oferir-les amb la màxima festivitat.

La nit s’allargarà amb l’original i divertida Disco Festa Fluor, que omplirà la sala de colors fluorescents perquè els i les participants es puguin maquillar i brillin en la foscor.

Les persones menors de 16 anys hauran d’entrar acompanyades del pare/mare/tutor/a i amb autorització. L’autorització es pot descarregar des d’aquest enllaç: http://www.cambrils.cat/joventut/activitats/cap-d-any-jove. La venda d'alcohol està prohibida als menors de 18 anys.