La Reina ha promès disbauxa en un mandat que, ja ha avançat, serà ben esbojarrat. La sàtira sobre els polítics locals ha fet riure al públic que omplia la sala de plens municipal

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Tret de sortida al Carnaval de Cambrils 2016, amb l'arribada de la Reina Carnestoltes i de tota la seva comitiva, avui a l'Ajuntament de Cambrils. L'acte ha comptat amb eleccions, traspàs de poders de l'actual alcaldessa a la Reina carnavalesca durant els propers quatre dies i d'una sessió plenària que ha abordat amb sàtira i ironia algunes de les qüestions més destacades de la política local.


 

 

Demà la Rua, el sopar al Parc del Pescador i el ball de Carnaval a l'Ateneu Juvenil

Però els actes centrals del Carnaval cambrilenc arriben demà dissabte. Prop de 1.500 persones i 14 colles es donaran cita demà a la tarda a la rua de la vuitena edició del Carnaval de Cambrils. De les 16 a les 18 hores el passeig Albert acollirà la convocatòria de la Rua, vehicles i assistents, per començar aleshores la Rua a les 18 hores. Està previst que aquesta finalitzi a les 21 hores aproximadament a l’aparcament de l’Horta de Santa Maria. Només mitja hora més tard, al Parc del Pescador, tindrà lloc el sopar obert al públic amb ‘food trucks’. I a partir de les 23 hores, a l’Ateneu Juvenil, tindrà lloc el Ball de Carnaval amb els Dj’s Patu i PD Peixampler.

Concurs de disfresses infantil

Un dels actes que té més bona acollida entre el públic infantil és el Concurs infantil de disfresses. Des de l’organització asseguren diversió i regals per tots els participants. L’activitat tindrà lloc diumenge 7 de febrer a les 12.30h al Passeig Miramar.

Enterrament de la sardina

La tradicional Vetlla del Rei Carnestoltes es farà el proper 9 de febrer, a les 19.30h. L’acte començarà a la Plaça de la Vila i des d’allà, la comitiva iniciarà la marxa fúnebre fins a la plaça del Setge. Serà al Setge on es procedirà a la lectura del testament.