Aquesta setmana s’han instal·lat 10 noves jardineres circulars amb magnòlies, intercalades amb les existents. En els propers dies es preveu fer una plantació de plantes arbustives autòctones a la plaça Aragó.

  • Categoritzat com: Obra Pública Sostenibilitat

El Departament de d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils segueix treballant per fer que la Rambla Jaume I sigui més verda. Aquesta setmana s’han instal·lat 10 noves jardineres circulars amb magnòlies piramidals.

Aquests elements s’han situat al tram de la rambla més proper a la plaça Aragó, intercalades amb les jardineres rectangulars existents, que s’han recol·locat. Les noves jardineres són del mateix color i material però tenen el doble de capacitat.

D’altra banda, en els propers dies està previst fer una plantació de plantes arbustives autòctones en els escocells i el parterre de la plaça Aragó. Concretament s’han seleccionat plantes dels gèneres Lavanda, Salvia Royal Bunble, Teuncrium i Pittosporum, que requereixen poc manteniment i un mínim consum d’aigua.

El regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha afirmat que amb aquestes actuacions es va configurant una Rambla Jaume I cada vegada més atractiva pel passeig, per la ciutadania i per l’activitat comercial.