Pilar Talavera presentarà una experiència estètica al voltant de l'acte de menjar

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Diumenge A LES 11 h  al matí els més petits tenen una cita al Cinema Rambla de l’Art  per a veure  la pel·lícula LES MALIFETES DE L’EMILI que s’ofereix a tots els nens i nenes gratuïtament i després al sortir els nens poden participa al taller gastronòmicoplàstic  de l’artista cambrilenca Núri Mariné   TAULA PARADA.

A la tarda a partir de les 18 h al Centre Cultural una experiència diferent  per als amants de l’art i aquells que volen descobrir noves propostes.  Pilar Talavera, artista multidisciplinar i membre de l'equip de l’ebullició,  que ens presenta dins de la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic  de Cambrils, una experiència estètica al voltant de l'acte de menjar.  Eat for me està pensada com una experiència  d'un en un, establint una relació directe entre l'artista i el comensal.

Els assistents també podran visitar les dues exposicions que hi ha al Centre Cultural i que formen part de la programació  de la Biennal . A la Sala Àmbits Menús de Guerra  de la Fundació Antigues Cises Catalanes i BBVA   i a l’Espai el Pati  l’exposició Gastronomia de l’Agrupació Fotogràfica Tàrraco Fotografia. 

El diumenge a les 18 h. S’ha programat l’activitat familiar Diumenges al Teatre amb l’obra RECEPTARI  de Teia Moner, on l’artista mostra el munt de coses màgiques es que es poden fer amb el menjar.