La col·laboració ciutadana ha estat clau per a la detecció de la temptativa de robatori

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes i una dona per la temptativa de robatori amb força d’un xalet deshabitat de Vilafortuny. Els tres detinguts són veïns de Cambrils d’entre 20 i 24 anys han reconegut haver intentat accedir a l’interior de l’immoble per emportar-se uns electrodomèstics.

La detecció dels autors dels fets ha estat possible gràcies a un avís d’un veí que va veure dos nois encaputxats que entraven en un habitatge desocupat i havien sentit sorolls provinents de l’interior. Per aquest motiu, el cap de la Policia i la regidora de Seguretat han fet públic el seu agraïment i han explicat que la col·laboració ciutadana és de vital importància per evitar i/o resoldre fets delictius.

En l’operació, que es va portar a terme poc abans de la una de la matinada de dijous, hi van participar dues patrulles de la Policia Local i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra. Els agents van trobar tallat el candau de la cadena que tancava la reixa de l’accés al jardí des del menjador.

En primer lloc van inspeccionar l’interior de la casa, que presenta un aspecte abandonat, però no hi van localitzar ningú. Posteriorment, mentre una de les dotacions realitzava la recerca per la part del darrera de la casa, una altra dotació va localitzar a tres a l'interior d'un cotxe que van reconèixer ser els autors dels fets. A l ‘interior del vehicle s’hi van localitzar diversos tornavisos, un petit maletí amb un trepant i accessoris, i un talla-barnilles de grans dimensions.

Un dels homes detinguts té antecedents per tràfic de drogues i la dona consta denunciada per ocupació d’immobles, amenaces, furt i un robatori amb violència i  intimidació. Els Mossos d’Esquadra s’han encarregat d’instruir les diligències.