Durant el mes de juny, començaran la seva tasca vuit agents que, a partir del la setmana de St. Joan, es repartiran en les unitats de GRAP i Patrulla Costes

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Amb l’arribada de la temporada d’estiu, el cos de la Policia Local de Cambrils ha reforçat i modificat els seus serveis amb la incorporació d’agents interins que de l’1 de juny al 30 de setembre han estat assignats als Grups de Reforç, Atenció i Proximitat - GRAP i a la Unitat de Patrulla de Costes.

Durant el mes de juny, començaran la seva tasca vuit agents.  Des de principis de mes, aquests estan efectuant formació amb agents de la Unitat de Relacions amb la Ciutadania i, posteriorment, efectuaran serveis en horaris comercials de matí i tarda pels sectors centre urbà i del Cap de Sant Pere. Les seves principals tasques seran reforçar a les unitats de patrulla de servei tot l’any, la vigilància del trànsit, el compliment d’Ordenances Municipals, l’assistència i  informació al ciutadà, etc. A més, aquests agents també reforçaran els serveis en tarda/nit a la Fira de Cambrils i al mercadet setmanal dels dimecres.

A partir del la setmana de Sant Joan, els agents es repartiran en les unitats de GRAP i Patrulla Costes.

Les patrulles

El servei de la patrulla de costes constarà de tres agents interins i dos agents professionals, amb una distribució a servei de platges i passejos marítims de Llevant i de Ponent.

Pel que fa a la patrulla GRAP, durant les mateixes dates, tindrà a cinc agents interins prestant els seus serveis al Consolat de Mar, zona barri marítim i adjacents.