Les càmeres lectores de matrícules instal·lades als accessos van permetre localitzar el vehicle utilitzat pels lladres i detenir els dos ocupants

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils ha recuperat una bicicleta robada gràcies a les càmeres lectores de matrícules instal·lades als accessos del municipi. La bicicleta, d’un valor de 2.500 euros, va ser sostreta el dia 8 d’octubre a la zona de Vilafortuny i la persona propietària va presentar la corresponent denúncia a la Policia Local. A partir de la informació facilitada, la policia va analitzar el sistema de videovigilància i va poder obtenir dades del vehicle utilitzat pels lladres.

El dia 20 d’octubre a les 12:30 hores la comissaria va rebre una alerta del sistema lector de matrícules perquè el vehicle identificat, un turisme Seat Ibiza, havia tornat a entrar a Cambrils. Una vegada rebuda l’alerta, les patrulles policials van localitzar el vehicle a l’Avinguda Diputació, a l’alçada de la platja de l’Esquirol, i van detenir un dels ocupants. Poc després, a les 13 hores, els agents van localitzar i detenir el segon ocupant a l’entrada del Port de Cambrils.

Finalment, a les 14 hores, la Policia va poder recuperar la bicicleta sostreta, que estava guardada a Salou. La Policia ha obert diligències per delicte de furt, que seran dirigides al Jutjat d'Instrucció de Reus. Els dos detinguts són veïns de Tarragona i tenen 43 i 48 anys d’edat.

El sis càmeres del sistema intel·ligent de reconeixement de matrícules i control de vehicles es van instal·lar a les principals vies d’accés al municipi el juny del 2019 i de de llavors ja han permès resoldre diversos delictes com un cas de furt aquell mateix estiu.

Altres detencions

Ahir dimecres la policia també va obrir diligències a persones que tenien ordres judicials. En el primer cas, ocorregut poc abans de les 5 de la tarda, un home, veí de Tarragona de 30 anys, circulava de forma temerària pel passeig Miramar, al port de Cambrils, i va atropellar una dona de 62 anys. Al lloc hi va intervenir una patrulla de la Policia Local, que el va identificar i va comprovar que tenia ordre i requeriments judicials per part de jutjats de Tarragona i d’Arenys de Mar.

En el segon cas, a les 22:35 hores es va rebre avís telefònic d’alteració per part d’una dona al carrer País Basc. Al lloc es van traslladar dotacions de patrulles de la Policia Local, que van localitzar a una dona de 27 anys que estava cridant i faltant al respecte als seus progenitors i que estava trencant una ordre judicial d’allunyament. Per això va ser detinguda i ha passat a disposició judicial.  Es dona la circumstància que és el tercer cop que se la deté per fets similars des de l’agost.