La Policia Local de Cambrils, dins de la “Campanya de Control de Velocitat” realitzada conjuntament entre el Servei Català de Trànsit i les policies locals de Catalunya, entre el 8 i el 14 d’abril, ha realitzat 1419 mesures de velocitat al terme municipal de Cambrils. Un 2,04% han resultat positius.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia
  • Serveis associats: Policia

Un 2,04% dels controls al municipi han resultat positius

La Policia Local de Cambrils, dins de la “Campanya de Control de Velocitat” realitzada conjuntament entre el Servei Català de Trànsit i les policies locals de Catalunya, entre el 8 i el 14 d’abril, ha realitzat 1419 mesures de velocitat al terme municipal de Cambrils.

De les diferents actuacions i controls que ha realitzat la Policia Local, se n’han desprès un total de 29 infraccions per superar el nivell permès de velocitat, xifra que suposa un percentatge de 2,04% de vehicles sancionats, lleugerament per sota de la mitjana catalana de l’agost passat, que estava situada en el 2,78%.

Entre els vehicles sancionats a Cambrils, cal destacar que el dia 8 d’abril, a les 13,14 hores, es va identificar un vehicle que circulava a 100km/h., pel vial de Cavet, quan la via marca una velocitat màxima de 50 km/h.. També es va detectar un  altre vehicle el dia 13 a les 13,10 hores, que en aquest cas circulava a 67 km/h, pel passeig la Salle quan la via esta regulada a 40km/h.

La regidoria de Governació destaca que els controls de velocitat que s’han efectuat, s’han fet coincidint amb els horaris de sortida dels alumnes escolars dels centres d’ensenyament, hora punta en el trànsit cambrilenc.