La productora ha enregistrat imatges de l’assistència a persones que pateixen aquesta malaltia

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils apareixerà al documental sobre l’alzheimer “Recuérdame. El principio de la desconnexión”, basat en el cas real d’una persona que patia aquesta malaltia i el seu cuidador.

 

La productora Algodigital Produccions es va desplaçar ahir a Cambrils per enregistrar imatges de la Policia Local i explicar l’assistència que es dona a persones que pateixen aquesta malaltia en cas que es desorientin o tinguin qualsevol tipus d’incident. El director del film ha escollit el cos cambrilenc per la seva implicació en causes solidàries com ara la campanya “Pels valents” per recaptar fons pel centre d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, i el cap de la Policia Local, Josep Muñoz, van rebre al productor, Jose Codina, que va decidir realitzar el documental inspirant-se en el cas de la seva mare, que va cuidar fins que va morir el passat 8 d’abril.

El documental inclou emotives imatges del dia a dia dels últims mesos de vida de la protagonista i compta amb la participació de diversos professionals com neuròlegs, policies, bombers i serveis d’emergències mèdiques i amb la col·laboració de diverses persones famoses que s’han volgut implicar en aquesta causa benèfica.

L’objectiu és fer pedagogia i ajudar a altres persones que pateixen la malaltia. Els beneficis de la campanya de micromecenatge es destinaran a l’Associació d’Alzheimer de Catalunya i al finançament del documental. El productor preveu estrenar el documental als cinemes i posteriorment a plataformes digitals. El rodatge es pot seguir a través del perfil d’Instagram @recuerdamealzheimer.