La trobada se celebrarà els dies 9 i 17 de novembre, al Centre Cultural i Ocupacional, i anirà a càrrec del magistrat Diego Álvarez de Juan

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Des de la direcció de la Policia Local i des de la Regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat de Cambrils es considera cabdal, per tal de millorar els serveis de la policia a la nostra ciutat, mantenir formació contínua i permanent.

Es dona la circumstància que en breu (el proper 7/12/2015) entrarà en vigor la Llei Orgànica 5/2015, de 27 d’abril, per la qual es modifica la Llei d’Enjudiciament Criminal. La modificació suposa un canvi substancial en les actuacions que han de dur a terme els membres de les Forces i Cossos de Seguretat, així com en tot allò que fa referència als procediments dels fets penals. Les modificacions són nombroses i, tot que estem novament davant d’una nova reforma d’aquesta llei,  no s’ha aprovat allò que realment tothom esperava i que era el nou Codi d’Enjudiciaments.

Per aquest motiu, la Policia Local de Cambrils ha programat dues ponències formatives d’igual contingut sobre aquesta modificació normativa. També des de la Regidoria s’ha considerat necessari que, donada la premura en l’aplicació d’aquesta nova normativa i la poca formació que s’ha ofertat al respecte per a les diferents administracions als seus funcionaris policials, s’obri i convidi a membres de totes les Forces i Cossos de Seguretat del Camp de Tarragona, amb la finalitat que tinguin l’oportunitat de rebre formació i assessorament.

Aquestes jornades tindran lloc els dies 9 i 17 de novembre, de 16 a 21 hores. Diego Álvarez de Juan, magistrat del jutjat d’instrucció número 3 de Reus, serà el ponent d’aquesta trobada que tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cultural i Ocupacional, ubicat al carrer Sant Plàcid de Cambrils.

L’assistència és gratuïta, efectuant-ne la reserva per un dels dos dies a través de la direcció de correu electrònic unitat-suport.pl@cambrils.org indicant nom, cognoms i cos de procedència.