Els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i Inspecció de Treball van col·laborar en l’operació. L’objectiu era detectar infraccions relacionades amb la seguretat ciutadana i realitzar inspeccions administratives. Els controls simultanis es van portar a terme els dies 16 i 17 d’agost.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils va organitzar un dispositiu planificat al barri de l’Eixample els passats dies 16 i 17 d’agost per detectar infraccions relacionades amb la seguretat ciutadana i realitzar inspeccions administratives. L’operació va comptar amb la participació dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i Inspecció de Treball.

El dispositiu policial de saturació es va portar a terme els dos dies entre les 10 i les 21:30 hores i va consistir en diferents controls simultanis als accessos del barri, a més d’inspeccions de diversos locals. Durant l’operació es van identificar 55 persones i 30 vehicles i es van inspeccionar 7 locals del barri i els voltants.

Com a resultat, els agents van aixecar quatre actes de denúncia per tinença de drogues i estupefaents així com 6 actes d’inspeccions de locals, van comissar el material destinat a la venda ambulant il·legal de dues persones i van instruir un atestat per un delicte contra propietat intel·lectual. A més, la Policia Nacional va fer diverses intervencions en matèria d’estrangeria.

Aquest tipus de dispositius són una pràctica habitual per detectar possibles infraccions a diferents barris de la ciutat, després d’una tasca de recollida d’informació sobre activitats sospitoses. La dinàmica és fer una tancament d’una zona, per controlar entrades i sortides, amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana.