Els vehicles que accedeixin a l’avinguda Vilafortuny des del carrer Josep Clarà no podran girar a l’esquerra

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Transport i Mobilitat (Aparcam) Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La brigada de la Policia Local de Cambrils ha realitzat diverses actuació de senyalització viària per millorar la seguretat de la zona de Vilafortuny, tal com marca el Pla Local de Seguretat Viària de Cambrils.  

La remodelació més destacada és a la cruïlla del carrer Josep Clarà amb l’avinguda Vilafortuny, on els veïns reclamaven més seguretat davant de l’alta densitat de circulació. A partir d’ara, els vehicles que accedeixin a l’avinguda des d’aquest carrer no podran girar a l’esquerra, en direcció a l’A-7, sinó que hauran d’anar fins a la rotonda per fer el canvi de sentit.  Amés, per reduir la velocitat en aquest punt, s’hi instal·larà una plataforma elevada al a calçada del tipus coixí berlinès.

Els operaris també han realitzat actuacions de pintura viària i senyalització vertical a l’avinguda Vilafortuny, des de la rotonda del vial del Cavet fins a la rotonda dels Tallats, l'entrada als Tallats, i des de l'avinguda Vilafortuny (de Mas Gallau fins a Josep Clarà), Mas clariana i carrer Europa, avinguda Mas d'en Bosch, carrer Castell de Rupit i adjacents i al centre escolar Mas Clariana.

D’altra banda, han modificat la senyalització horitzontal i vertical del Castell d’Almasa a Mas Clariana eliminant dues places d’aparcament per ampliar el carril de circulació per facilitar el gir als autobusos.