S’han organitzat diversos controls nocturns conjunts amb els Mossos d’Esquadra al barri del port i a la carretera N-340. L’Ajuntament de Cambrils recorda que les restriccions de mobilitat i les mesures de prevenció són imprescindibles per frenar els contagis.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils ha interposat les primeres denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat nocturna, fruit dels patrullatges de vigilància a peu, amb moto o amb cotxe per les zones més concorregudes i els controls conjunts amb el cos de Mossos d’Esquadra.

A la  mitjanit del dimarts al dimecres, al barri del Port de Cambrils, es va denunciar a una veïna de Tarragona i a un veí de Cambrils. Aquest últim, a més d’incomplir les restriccions de mobilitat nocturna, va donar resultat positiu en alcoholèmia amb un resultat de 0,64 mg/l.

La passada nit es van realitzar controls a la carretera N-340 amb el resultat de tres persones més denunciades per vulnerar el toc de queda. Les primeres dues actes de la nit es van aixecar a les 23:47 hores a un veí de l’Hospitalet de l’Infant i un veí de Mont-roig que circulaven sense cap dels motius justificats. A més, al veí de Mont-roig li consta una privació del permís de conduir per  pèrdua  de punts i per aquests motiu també es van instruir diligències per delicte contra la seguretat viària que seran tramitades al jutjat.

El tercer denunciat de la nit d’aquest dijous va ser un home de nacionalitat montenegrina sense domicili conegut, que va donar positiu en alcoholèmia amb el resultat de 1,03 mg/l i, com a conseqüència, es va procedir a la seva detenció per conduir amb una taxa d'alcohol superior a 0,60 mg sense haver obtingut mai permís o llicència de conduir.

L’Ajuntament de Cambrils recorda que el compliment de les restriccions de mobilitat i les mesures de prevenció és imprescindible per frenar la propagació del coronavirus i evitar el col·lapse del sistema sanitari. En aquest sentit, és important respectar els horaris, posar-se bé la mascareta, rentar-se les mans sovint i mantenir la distància de seguretat.

D’altra banda, es recomana que les persones que hagin de fer desplaçaments per alguna de les activitats autoritzades emplenin la declaració d’autoresponsabilitat que es pot trobar a https://certificatdes.confinapp.cat.