S’han detingut tres persones per un presumpte delicte contra la salut pública Es tracta d’una plantació ‘indoor’ on s’han intervingut 140 plantes

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local i la Guàrdia Civil han desmantellat una plantació ‘Indoor’ a Cambrils, en una operació en la que s’han detingut tres persones per un suposat delicte contra la salut pública i un altre per defraudar electre, i s’han intervingut 140 plantes de marihuana, així com el material utilitzat en la plantació.

El passat mes de novembre es va detectar la presència d’unes persones amb domicili a Reus que es traslladaven amb molta freqüència a un habitatge de Cambrils que es trobava deshabitat, cosa que va aixecar sospites.

Iniciades les investigacions, es va poder constatar que, en l’interior de l’habitatge disposaven de connexió elèctrica no autoritzada, amb la qual cosa, es va arribar a la conclusió que en l’interior s’hauria pogut crear una infraestructura suficient per dur a terme una plantació ‘indoor’ de marihuana.

La investigació es va posar en coneixement del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus i l’Autoritat Judicial va autoritzar l’entrada i registre de l’habitatge aquesta setmana. En total es van intervenir 140 plantes de marihuana en diferents fases de floració, així com sistemes de ventilació, il·luminació i control de la temperatura i humitat.

S’ha procedit a desmantellar aquesta plantació il·legal i la detenció de tres persones veïnes de Reus, per suposats delictes contra la salut pública i per defraudar electre. Els detinguts han quedat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus, a l’igual que les plantes de marihuana, el material utilitzat pel cultiu i el vehicle que utilitzaven.