El detingut va forcejar amb una noia i li va acabar robant la bossa de mà amb violència. També se li imputen tres furts comesos en botigues de la zona del Port de Cambrils durant el darrer any.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Agents de paisà de la Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra, recolzats per motoristes del servei de proximitat, van detenir dijous passat l’autor de diversos delictes contra la propietat comesos a la zona del port de Cambrils durant el darrer any. El detingut acabava de perpetrar un robatori amb violència al carrer Pau Casals de Cambrils, i també se li imputen tres furts a diverses botigues de la mateixa localitat.

Referent al robatori amb violència, el detingut acompanyat d’una altra persona, va obrir la porta d’un cotxe aparcat al carrer Sant Pere, on hi havia una noia dormint, i li va estirar la bossa de mà. La víctima es va despertar i s’hi va resistir. Hi va haver un forcejament que va provocar lesions lleus al braç de la noia, i va acabar amb el robatori per estrebada i la fugida dels lladres.

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra, que es trobava de servei a la zona, va observar com els dos individus amagaven una bossa de plàstic en una paperera del carrer Vinyols i va poder interceptar a un dels individus. Els agents van comprovar que a l’interior de la bossa de plàstic hi havia la bossa sostreta a la víctima amb tots els seus efectes i el van detenir.

L'altre autor dels fets és un menor de 17 anys, que va ser identificat pels agents que el coneixen però que de moment no ha pogut ser localitzat.

Tres furts en comerços

La Policia Local de Cambrils ha imputat al detingut tres furts més en diferents comerços. El primer que van poder relacionar, gràcies a la càmeres de vídeo-vigilància del mateix establiment,  va ser el furt de diversos objectes per valor de 425 euros, produït el 19 d’agost a una botiga de roba i sabates.

Posteriorment, la Policia Local va portar a terme una investigació, van poder identificar a la dona que acompanyava el detingut altres ocasions i relacionar-lo amb dos furts més a comerços de Cambrils. La dona té una ordre de detenció.