Els tres presumptes lladres, menors d’edat, es van donar a la fuga però van ser localitzats després d’una intensa persecució. L’operació conjunta es va poder portar a terme gràcies a la col·laboració ciutadana.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Efectius de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte al matí en una operació conjunta a tres joves menors d’edat que intentaven cometre un robatori en un bar del carrer Lleida, a la zona de Prat d’en Forès.

A les 7:36 del matí uns veïns es van adonar que els joves estaven perpetrant un robatori amb força en aquest establiment i van avisar a la policia. De seguida va s’hi van desplaçar patrulles de Policia Local i Mossos d’Esquadra i els joves es van donar a la fuga a peu.

Tot seguit, diverses unitats policials van iniciar una intensa cerca i batuda per tots els voltants fins que finalment, a les 8:08 hores, una de les patrulles va donar l’avís via emissora que els tres joves estaven fugint a peu pel barranc del Regueral, a l’alçada del barri del Molí de la Torre. A partir d’aquell moment, patrulles a peu van entrar al barranc, mentre la resta de cotxes patrulla tanquen un perímetre de sortida possible per la zona del Molí de la Torre, Regueral, Fontcoberta (Terme de Vinyols), Camí de Sant Joan i les finques agrícoles de conreu.

La cerca a peu va permetre novament que una patrulla policial localitzés als joves amagats al mig de la vegetació d’una finca. En ser sorpresos per les patrulles, els sospitosos es van escapar camp a través, sense fer cas de les ordres d’aturada, corrent per altres finques properes al camí de  sant Joan fins la finca següent, saltant les tanques metàl·liques de més de 2 metres que delimitaven una casa unifamiliar del camí de Sant Joan, i introduint-se dins de canyars i esbarzers. Finalment, al voltant de les 9 hores, van ser rodejats, interceptats  i detinguts. Es va comprovar com tots ells eren adolescents menors d’edats i de veïns de Tarragona. En el decurs de la persecució i detenció, tres agents de la policia local van patir lesions de caràcter lleu.

Els detinguts, menors d’edat, van quedar en llibertat i hauran de comparèixer quan siguin citats davant la Fiscalia de Menors. Mossos d’Esquadra ha instruït diligències per un presumpte delicte de robatori amb força.

La Policia Local ha agraït la col·laboració ciutadana que ha permès alertar els Cossos i Forces de Seguretat per resoldre un fet delictiu i detenir els autors.