La regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat i els regidor de Personal els han donat avui la benvinguda

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Hisenda Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Un total de 13 agents s’han incorporat aquest juny a la Policia Local de Cambrils per realitzar tasques de reforç durant la temporada turística. La regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Yolanda Quílez, i el regidor de Personal, Jaume Gila, els han donat la benvinguda aquest matí al Passeig Marítim, una de les zones on més hauran de treballar per reforçar el servei de policia de proximitat a la primera línia turística i comercial.

Els i les agents, contractats i contractades des de l’1 de juny i fins el 30 de setembre, es distribuiran entre la Patrulla de Costes i els Grup de Reforç, Atenció i Proximitat (GRAP).

Per una banda, 6 agents s’incorporaran a la Patrulla de Costes per realitzar tasques de patrullatge a peu per les platges, control i vigilància de la venda ambulant, el trànsit, l’estacionament de caravanes, els gossos a les platges i altres temes de compliment d’ordenances municipals, informació a la ciutadania i seguretat ciutadana. A més de la zona marítima, els i les policies també reforçaran la vigilància del mercat ambulant dels dimecres.

Per altra banda, 7 agents passaran a formar part del servei GRAP i es destinaran a tasques de control del compliment d’ordenances municipals a les zones comercials i al patrullatge a peu per la zona de vianants, a més de reforçar la vigilància del trànsit, la informació a la ciutadania i la seguretat ciutadana, treballant en temes com la prevenció de furts en establiments comercials i vianants.

Cal tenir en compte que durant els mesos d’estiu Cambrils multiplica per tres el nombre d’habitants i per dos el nombre de vehicles.