El cap de la policia Local de Cambrils, el sotsinspector Josep Muñoz, va recollir divendres un dels Diplomes a las Actuacions Policials per a la Protecció dels Drets Intel·lectuals que atorga Agedi-Promusicae.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

El cap de la Policia va recollir el diploma divendres a Córdova durant el II Encuentro Nacional de Responsables de Seguridad Local (SeguCITY)

El jurat va acordar per unanimitat concedir aquesta distinció “pel seu destacat esforç per prevenir i combatre el fenomen del top manta

El cap de la policia Local de Cambrils, el sotsinspector Josep Muñoz, va recollir divendres un dels Diplomes a les Actuacions Policials per a la Protecció dels Drets Intel·lectuals que atorga Agedi-Promusicae.

El jurat d’aquests guardons per Policies Locals va acordar per unanimitat concedir la distinció a la Policia Local de Cambrils “pel seu destacat esforç per prevenir i combatre el fenonem del top manta en el seu terme municipal, aplicant per això plans específics que han obtingut magnífics resultats”.

La cerimònia de lliurament del reconeixement va tenir lloc a Córdova durant el II Encuentro Nacional de Responsables de Seguridad Local.