Les denúncies s’han fet al voltant de la zona escolar del Joan Ardèvol, en resposta a les queixes dels veïns. Els agents van realitzar diverses denúncies per incompliment de l’ordenança de tinença d’animals domèstics.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Policia

Agents no uniformats de la policia Local de Cambrils han realitzat durant els últims dies una campanya de vigilància a la zona de l’escola Joan Ardèvol, afectada especialment per les conductes incíviques dels propietaris de gossos que no recullen els excrements. El control s’ha realitzat en resposta a les queixes dels veïns per aquesta problemàtica.

Els agents han realitzat quatre denúncies els dies 17, 20 i 21 de març per incompliment de la ordenança de tinença d’animals domèstics, concretament per embrutar les vies públiques.

A més, la Policia Local també ha fet comprovacions de 17 propietaris de gossos més, als que ha informat preventivament dels seus deures. Tal i com estableix la normativa local, queda prohibit embrutar les vies públiques amb dejeccions fecals dels gossos, dipositar els excrements fora dels llocs destinats a aquest fi i deixar-los miccionar en les façanes d’edificis i/o en el mobiliari urbà.

D’altra banda, properament l’equip de senyalització col·locarà plaques en els punts més afectats de la zona, com les que es van instal·lar el 2014 en altres localitzacions del municipi.