Es van interceptar 23 fardells amagats a l’interior de dos vehicles estacionats a un pàrquing del barri de la vila

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils va detenir, diumenge a la tarda, una persona per la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública. Es van localitzar 23 fardells amb un total de 23,800 kg de marihuana a l’interior de dos vehicles estacionats en un pàrquing públic del barri de la vila, a prop del Santuari de la Mare de Déu del Camí.

 

La intervenció policial es va succeir quan un agent fora de servei, que es trobava a la zona, va observar un home amb una actitud nerviosa i expectant que el va fer sospitar. Va avisar a la Policia Local de Cambrils que va localitzar l’individu que l’agent havia descrit.

 

Davant les explicacions contradictòries de l’home, van escorcollar-lo i van trobar-li dues claus de vehicles. Localitzats els vehicles, des d’on es percebia una forta olor característica de substàncies prohibides com la marihuana, van obrir-los i hi van trobar els fardells amagats sota mantes.

 

Segons les primeres estimacions, les substàncies intervingudes i distribuïdes al consumidors podrien tenir un valor de més de 100.000 euros.

 

El jutge que porta la causa n’ha decretat l’ingrés a presó provisional.