El detingut, resident a França, també tenia ordre judicial de crida, detenció i presentació emesa pel jutjat de Reus per altres fets

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils va detenir dimarts a la nit un home com a presumpte autor d’un delicte de violència contra la dona i en l’àmbit de la llar. La Policia Local va rebre una trucada a les 23:15 hores d’una persona que va informar que hi havia una discussió molt violenta entre una dona i el seu marit.

Dues unitats de cotxes patrulla es van desplaçar al lloc indicat, van observar indicis suficients per determinar que es podria haver produït un delicte de violència domèstica i van comprovar que l’home, resident a França, tenia una ordre judicial espanyola de crida, detenció i presentació emesa pel jutjat penal número 2 de Reus el febrer del 2019.

Per aquests dos motius, la policia va detenir al marit, que passarà a disposició judicial entre avui i demà. D’altra banda, agents especialitzats adscrits a la Xarxa d’Atenció a la Víctima faran un estudi i seguiment de la situació de la dona i els seus fills.