El detingut es va identificar amb un carnet i un passaport grec, en un control de seguretat, però els agents van detectar la falsedat d’ambdós documents. Una vegada esbrinada la identitat veritable del sospitós, la policia va comprovar que tenia una odre de detenció dels jutjats de Torrox (Málaga).

La Policia Local de  Cambrils va detenir un home de nacionalitat albanesa que es va identificar amb una carta d’identitat grega falsa en un control de trànsit perquè tenia una ordre judicial de detenció.

Durant un control de seguretat, el passat dimarts 7 de maig, efectius de la Policia Local van parar un vehicle sospitós. Va ser llavors quan el copilot es va identificar amb un carnet i un passaport de Grècia. Els agents van detectar que ambdós documents presentaven indicis de falsedat, van realitzar gestions d’investigació i van esbrinar que efectivament tots dos eren falsos.

Per aquest motiu, l’home, que inicialment responia a les inicials d'A.Z., de 31 anys d'edat, i de nacionalitat grega, va resultar detingut amb motiu de falsedat documental. Després de les gestions realitzades amb el Cos Nacional de Policia i els Mossos d'Esquadra, quan aquesta persona va ser ressenyada, es va poder identificar el detingut com a K.B,, de 31 anys d'edat i de nacionalitat albanesa, i amb la veritable identitat es va comprovar que li pesava una ordre de detenció per part dels jutjats d'instrucció de Torrox (Málaga).

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils, Enrique Arce, ha destacat que la Policia Local de Cambrils és un cos actiu en la lluita contra las falsedats de documents i que disposa de personal especialitzat i qualificat en aquesta matèria. L'any 2023 es van instruir un total de 29 atestats per aquesta tipologia delictiva.