El detingut ha atacat una noia que estava sortint del cotxe i li ha fet tocaments. L'Ajuntament de Cambrils ha condemnat els fets i ha fet una crida a la tolerància zero.

  • Categoritzat com: Seguretat ciutadana Policia Local Igualtat
  • Serveis associats: Igualtat Policia

La Policia Local ha localitzat i detingut el presumpte autor d'una agressió sexual aquesta matinada en un aparcament de Cambrils. La víctima acabava d'aparcar el cotxe i estava amb la porta del vehicle oberta recollint les seves pertinences, quan l'home l'ha atacat i l’ha agredit. La noia ha pogut defensar-se, fugir dels lloc dels fets i trucar al 112.

La identificació del presumpte autor del delicte ha estat possible gràcies a la descripció facilitada per la mateixa víctima als Mossos d'Esquadra, que han traslladat la informació a totes les patrulles de Mossos i Policia Local. Posteriorment, l'home ha estat reconegut per la víctima i ha quedat detingut.

El presumpte agressor ha estat identificat per la Policia Local a l'estació d'autobusos de Cambrils. Durant l'escorcoll, també se li ha comissat un embolcall amb marihuana, motiu pel qual l'acta s'ha ampliat per tinença i consum de drogues. A més, el detingut tenia un requeriment d'esbrinament de domicili.

L'Ajuntament de Cambrils ha rebutjat i condemnat els fets ocorreguts, ha felicitat els cossos policials per la ràpida actuació, i ha fet una crida a la tolerància zero davant de qualsevol forma de violència masclista.