El cos ha hagut de 13 vies urbanes i camins, ha hagut d’intervenir en 14 caigudes d’arbres i elements de façanes i en 17 vehicles atrapats per l’aigua. L’avinguda Diputació segueix tallada des del barri Platja de Vilafortuny fins al límit amb Salou per l’acumulació d’aigua de mar.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Medi Ambient i Serveis Generals
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils ha hagut de gestionar, prestar serveis i atendre un total de 87 incidències relacionades amb el temporal “Glòria” des del dimecres 19 de gener fins el matí de d’avui, 22 de gener.

Els i les agents han hagut de tallar vies urbanes i camins en 13 ocasions i han hagut d’intervenir en 14 caigudes d’arbres i d’elements de façanes. A més, la Policia ha hagut d’actuar en 17 situacions de vehicles atrapats per l’aigua a causa de negligències dels conductors i conductores.

En aquest moment segueix tallada a la circulació l’avinguda Diputació entre el barri de Platja de Vilafortuny i Salou,  per l’existència de dos trams inundats per entrada d’aigua marina. També continua tancat el pas d’alguns camins rurals i del gual de la riera de Riudoms a l’alçada del camí de Vilafortuny.

A Cambrils la tempesta ha deixat zones de platja i carrer inundats, passejos plens de sorra, i danys en les passarel·les de fusta, les dutxes de les platges i mobiliari urbà. També hi ha algunes àrees de jocs infantils malmeses, especialment l’última de la platja de ponent, tocant a l’Hospitalet.

El Pla Inuncat segueix activat per la previsió i acumulació de pluja des d’aquest migdia i fins demà a les 6 del mati. Caldrà esperar que baixi el nivell del mar, que segueix dipositat sorra i aigua al passeig, per poder obrir rases i desaiguar les zones inundades.