Aquesta temporada també s’ha ampliat la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha millorat el ferm de la zona esportiva

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme
  • Serveis associats: Ingesol EPEL

La platja Prat d'En Forés - Regueral de Cambrils ha estrenat un miniclub per a infants de 4 a 10 anys, que s’afegeix al que ja hi havia a la platja del Cavet. Els dos miniclubs municipals ofereixen servei gratuït cada dia de 10:30 a 13:30 i de 17 a 19 hores de l’1 de juliol fins el 31 d’agost.

Les instal·lacions dels miniclubs consten d’un mòdul i una zona delimitada per tanques amb una coberta, on els petits i petites podran passar una estona divertida sense pares i mares i gaudir d’activitats i tallers variats com manualitats, jocs de taula, pales i cubells. El monitoratge és d’un màxim d’una hora per infant i el rati màxim és de 8 nens i nenes simultàniament.

A la platja del Regueral també s’ha adequat a la nova normativa la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda, i s’han instal·lat dos pous drenants per part de l’empresa municipal Ingesol, a la zona de les dutxes i rentapeus. Des d’aquest emplaçament s’ofereix el bany adaptat amb cadira amfíbia (amb cita prèvia als centres de coordinació o correu electrònic a altesport@altesport.com) i altres serveis com dutxa adaptada, crosses, grua de mobilització i aparcament reservat al costat.

D’altra banda, s’ha millorat el ferm de la zona esportiva del Regueral, formada per diversos mòduls per guardar el material, tres pistes de vòlei i dos camps de futbol platja. En aquest espai s’hi realitzen activitats com el campionat de vòlei que es va celebrar el 22 i 23 de juny o les sessions esportives dirigides per a persones grans que ofereix el Departament d’Esports durant tot l’estiu.

Per ampliar la informació dels serveis podeu consultar el web de Platges de Cambrils: https://www.cambrils.cat/platges