Correo-Badosa i Garcia-Martínez resulten els guanyadors d’aquesta prova. Els premis van ser lliurats per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor d’esports, Alfredo Clúa i el director de la competició Joaquim Ventura

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia
  • Serveis associats: Cambrils Esport

La setena prova del Vichy Catalan Volei Tour va tenir lloc al llarg del cap de setmana a la platja del Regueral de Cambrils proclamant-se vencedors de la última prova del mes de juliol dues de les parelles dominadores d’aquest Circuit Català 2016: Agustín Correa-Lluis Badosa, en categoria masculina, i Carla Martínez-Marta García, en femenina.

Després de l’ensurt de la passada setmana que els hi va fer abandonar la prova en semifinals, els experimentats Correa-Badosa van assolir un nou triomf al Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya. En la final jugada davant Geni Da Silva i Xavi Folguera, en la primera aparició en la final enguany de la parella andorrana, Correa-Badosa van vèncer, assolint d’aquesta forma el seu quart triomf de la temporada. El podi el van completar els tarragonins Chistian Vives i Dídac Jiménez, els quals en un ‘derby’ davant els també tarragonins Carles Mora i Javier Naya van fer-se amb la victòria en la final pel tercer i quart lloc, tornant de nou a un podi del circuit d’aquest any.

En el torneig femení les multi campiones de Catalunya Carla Martínez i Marta Garcia van sumar a Cambrils la seva tercera victòria de la temporada. Martínez-García van pujar al més alt del podi en superar en la final a Marta Galceran i Meche Arends, les quals venien de fer un bon paper la passada setmana en la prova de Laredo del Madison Beach Voley Tour amb una gran cinquena posició. El podi de la prova el van completar les basques Aida Etxebarria i Nerea Ruiz, que en la seva primera aparició al Vichy Catalan Volei Tour van aconseguir derrotar a Virginia Carmona i Rebeca Fernández en la final per la tercera plaça.

La prova de Cambrils va finalitzar amb una entrega de premis en la que van ser premiats tots els triomfadors i que va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el Regidor d’Esports, Alfredo Clúa, i del Director de Competició, Joaquim Ventura.

Ara, descans de dues setmanes i torn per a la vuitena prova, i darrera abans de la gran final del Circuit Català 2016, que tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 d’agost a Torredembarra.