Cambrils proclamarà els campions de Catalunya de Vòlei Platja 2018 Les finals seran emeses pel Canal Esport 3 de Televisió de Catalunya

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’Alcaldessa de Cambrils, la Sra. Camí Mendoza, el Regidor d’Esports, el Sr. Josep M. Vallès, i el gerent de la Federació Catalana de Voleibol, Sr. Oscar Novillo, han presentat, aquest matí, la Final Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya que se celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 de setembre a la platja del Regueral de Cambrils.

 

Cambrils serà, un any més, un dels vuit municipis de la costa catalana on han tingut lloc les proves del Campionat juntament amb Vilanova i la Geltrú, el Masnou, Cunit, Mataró, Lloret, Torredembarra i Empuriabrava.

 

L’Alcaldessa ha destacat que la ciutat, que ja havia estat seu del Vichy Catalan Volei Tour amb anterioritat, ha apostat per acollir aquest any les finals del circuit català de vòlei platja. La platja del Regueral, amb prop d’un quilòmetre de costa i de sorra fina i daurada, serà la ubicació perfecta per un esdeveniment d’aquestes característiques.

Aquest campionat, organitzat directament per la Federació Catalana de Voleibol, s’iniciarà dissabte quan es podrà veure la fase prèvia que decidirà quines són les quatre parelles que disputaran les semifinals i quines es queden per intentar pujar al tercer calaix del podi. Diumenge tindran lloc les semifinals i les finals: a partir de les 18h, la final femenina, i tot seguit es disputarà la masculina.

 

Com ha passat en tot el circuit, les finals es podran veure pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya. Les finals es podran seguir en directe a través d’Internet, i una reemissió a partir de les 22:30 hores del mateix diumenge. A més, es faran diferents repeticions dimecres, dijous i divendres d’aquella setmana en diferents horaris.

 

El regidor d’esports ha destacat que esdeveniments i activitats d’aquest tipus potencien encara més Cambrils com a municipi certificat en destinació de turisme esportiu, un dels principals objectius de l’Ajuntament de Cambrils, a través del Departament d’Esports i el Patronat de Turisme.

Com cada any es preveu un gran ambient i públic assistent per veure aquest esport tant espectacular, s’ha desitjat que sigui un èxit total organitzatiu i participatiu, i que Cambrils repeteixi el proper 2019.