La web del Canal Esport 3 de Televisió de Catalunya retransmetrà l’esdeveniment

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Platges de Cambrils Cambrils Esport

La platja del Regueral de Cambrils acollirà el proper 5 i 6 de setembre la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que organitza la Federació Catalana de Voleibol.

Cambrils serà, un any més, un dels municipis de la costa catalana on hauran tingut lloc  proves del Campionat juntament amb Barcelona, Torredembarra, Vilanova i Empuriabrava. La de Cambrils serà la cinquena prova disputada del circuit en un any marcat per la pandèmia de la COVID-19, que va impedir la celebració d’una de les dues jornades previstes a Barcelona.

Aquest campionat, organitzat directament per la Federació Catalana de Voleibol, s’iniciarà dissabte quan es disputarà la fase que decidirà quines són les 8 parelles (4 masculines i 4 femenines) que disputaran diumenge les semifinals que establiran els finalistes del quadre masculí i femení. Diumenge, a partir de les 17h, tindran lloc les finals: primer la final femenina i a continuació la masculina.

Les dues finals es retransmetran en directe per la web del canal Esport 3 de Televisió de Catalunya. La Federació Catalana de Voleibol reforçarà totes les mesures de seguretat i higiene per seguir lluitant contra la COVID-19.

La regidora d’Esports, Natalia Pleguezuelos, ha destacat que esdeveniments i activitats d’aquest tipus potencien encara més Cambrils com a municipi certificat en destinació de turisme esportiu, un dels principals objectius de l’Ajuntament de Cambrils.