La sessió, organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), s’emmarca dins la Cursa dels Castellers que tindrà lloc a Cambrils el proper 15 de novembre. S’hi pot participar obtenint un dorsal 0 i fent una aportació voluntària mitjançant el número de compte que apareix a la web: http://cursa-dels-castellers.com/inscripcions/, o al mateix dia de la Zumba al punt d’informació de l’associació

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana Salut pública

El proper 15 de novembre, de 9 a 11 hores, tindrà lloc una sessió de Zumba solidària a la plaça de l’Ajuntament de Cambrils que comptarà amb un equip de monitors/es disposats/des a fer ballar contra el càncer. Aquest esdeveniment,  organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), s’emmarca dins la Cursa dels Castellers impulsada pels Xiquets de Cambrils juntament amb el Club Triatló de Cambrils i amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i l'Ajuntament de Cambrils.

Des de les 9 del matí, la música farà ballar a grans i a petits per una causa solidària, a la qual es pot participar obtenint un dorsal 0 i fent una aportació voluntària mitjançant el núm. de compte que apareix a la web: http://cursa-dels-castellers.com/inscripcions/

També es podran efectuar les donacions el mateix dia al punt informatiu de l’AECC-Catalunya contra el càncer  que estarà ubicat a la plaça de l’Ajuntament. Aquest punt d’informació farà un incís especial al càncer de mama, que representa el tipus de càncer més freqüent en la dona. Es preveu que 1 de cada 8 dones serà diagnosticada d’aquesta malaltia al llarg de la seva vida. També es podrà col·laborar comprant unes ulleres roses per només 5€. D’aquesta manera, ajudem a que l’AECC pugui prestar gratuïtament orientació sanitària, suport psicològic i l'atenció social que necessiten a més de 22.000 persones diagnosticades de càncer.

L'AECC- Catalunya Contra el Càncer integra a pacients, familiars, voluntaris/àries i professionals que treballen units/des per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.