Els infants de 2 a 3 anys van gaudir elaborant les seves pròpies creacions acompanyats de l’artista i van aprendre la màgia de barrejar colors. L’activitat s’emmarca en el projecte de la Setmana dels Artistes, que el centre ha recuperat enguany.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

La pintora cambrilenca Gemma Felip ha visitat la llar d’infants municipal Maria Dolors Medina de Cambrils, en el marc de la tradicional Setmana dels Artistes del centre educatiu.

Després de tres cursos, aquest mes de maig la llar d’infants ha tornat a emprendre aquest projecte que forma part de la seva essència i que consisteix en la presentació de l’obra d’un artista cambrilenc als infants de 2 a 3 anys, que posteriorment visita el centre educatiu i ofereix una proposta d’art relacionada amb la seva especialitat.

Gemma Felip ha estat enguany la protagonista i ha omplert la llar de llum i color. Els infants de les estances de Castellers i Gegants van gaudir d’un matí al nou Jardí de l’art de l’escola elaborant les seves pròpies creacions acompanyats d’aquesta gran pintora, que els va ensenyar la màgia de barrejar colors.  Entre tots van participar en la creació d’un quadre que Gemma Felip ha regalat al centre educatiu i que ara forma part de la llar d’infants.

La pintora cambrilenca treballa l’acrílic en gran format sobre materials recuperats, com per exemple fustes velles que troba prop del mar o teixits que reviu amb il·lustracions plenes de llum. L’artista també treballa amb aquarel·les i fa creacions personalitzades.

Gemma Felip va començar a pintar des de ben petita. Als 20 anys va entrar a l’Escola d’Arts i Oficis on va perfeccionar la seva tècnica i als 50 va començar a pintar professionalment. Avui en dia es reconeguda internacionalment i els seus quadres es venen arreu del món. Els principals amants del seu art se situen al País Basc, França i Alemanya. A Cambrils l’artista hi té el seu taller, on ofereix activitats per gent gran i infants.