L’objectiu és vetllar pel compliment de l’Ordenança Municipal d’animals de companyia. Agents de paisà van fer un seguiment especial a persones propietàries de gossos en vies i espais públics i van detectar 33 infraccions.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Patrulla Verda de la Policia Local de Cambrils ha realitzat la primera campanya de vigilància del compliment de l’ordenança municipal de tinença d’animals de companyia de l’any 2019.

Entre el 6 i el 9 de maig agents de paisà de la Policia Local van fer un seguiment especial a persones propietàries de gossos en vies i espais públics de Cambrils en horaris de matinada, tarda i nit.

En total es van efectuar 50 identificacions de persones que passejaven gossos i es va detectar la comissió de 33 infraccions, que van generar l’aixecament de 25 actes, sobretot en barris com la Parellada, El Pinaret, el Port i Vilafortuny.

Les infraccions van ser no recollir els excrements, no tenir l’animal censat, no tenir xip o portar el gos deslligat. Les  25 actes denúncies han estat remeses als Serveis Jurídics i de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils, amb la finalitat d’iniciar els expedients sancionadors que corresponguin.

Controls de seguretat

Aquest mes de maig també s’han realitzat controls de seguretat ciutadana i de seguretat viària. El dia 15 de maig a partir de la mitjanit, patrulles de la Policia van efectuar un control a la rotonda Centre Direccional / Barri Eixample, que va donar com a resultat una denúncia per conduir amb el permís suspès per punts i una altra per conduir sense assegurança obligatòria, un imputat per un delicte contra la seguretat viària per conduir una motocicleta amb 1,37mg d’alcohol en aire (una taxa 5,5 vegades superior al màxim permès per la Llei), i dues identificacions i citacions davant de l’autoritat de dues persones amb ordres judicials de localització. L’endemà, 16 de maig, la Policia Local va realitzar un control al barri del Port, on van imputar un home per conduir sense permís de conducció.