Els agents van aconseguir atrapar l’animal assilvestrat amb una gàbia trampa

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Els agents de la patrulla verda de la Policia Local de Cambrils van capturar diumenge un gos que havia matat o ferit un total e 61 corders d’una explotació ramadera situada a la partida Teixells. El passat dimarts els agents van col·locar una gàbia-trampa amb un esquer a l’interior. El dissabte el gos hi va entrar, va trepitjar la balda i automàticament es va tancar la porta. Finalment, el diumenge al matí el va anar a buscar l’empresa “L’Última Llar”, que gestiona la recollida d’animals a Cambrils.

El gos no porta xip, és un encreuament de mastí i ha estat identificat pel treballador de la granja, que havia vist alguns dels atacs però no l’havia pogut agafar per no disposar de mitjans per fer-ho. Concretament, els atacs es van produir les nits del 8, 10, 12, 13, 23 i 24 de febrer amb el resultat de 61 corders morts o ferits. Els danys han estat valorats per un pèrit en 5.061 euros.

Els membres de la patrulla verda s’han mostrat molt satisfets d’haver capturat el gos sense necessitat d’abatre’l i han agraït al Departament de Medi Ambient de la Generalitat i als Agents Rurals la cessió de la gàbia per poder-lo atrapar. Els policies han explicat que aquest tipus de gossos no solen atacar a persones quan van sols sinó que només ho fan quan van en manada.