La participació dels joves en la presa de decisions de la regidoria és un dels punts claus del treball que es realitza des de Joventut

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

La nova directora general de Joventut, Marta Vilalta, acompanyada del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Francesc Poch, van visitar ahir l’Ateneu Juvenil. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Joventut, Eduard Pellicer, acompanyats d’altres regidors del consistori, eren els encarregats de presentar les instal·lacions cambrilenques.

Els espais de l’Ateneu Juvenil, que acullen el Servei d’Informació, Assessorament i Acompanyament als Joves, la Borsa d’Habitatge, els serveis Colzes Pelats, la Garantia Juvenil, el Viver d’Iniciatives Juvenils o el Jov Job, a més de la sala de concerts i els bucs insonoritzats d’assaig, van ser alguns dels espais que van poder conèixer els responsables de Joventut a Catalunya, en una visita en què expressaven la seva satisfacció per les instal·lacions.

El regidor de Joventut, Eduard Pellicer, va fer incís en la importància que té la participació en totes les activitats que s’engeguen des del departament de Joventut. En aquest sentit, s’està redactant el Pla Local de Joventut que ha comptat amb la participació dels joves en diferents tallers i que incorpora mesures com ara els pressupostos participatius. Pellicer afirmava que “treballem perquè els joves sentin seus els espais i sàpiguen que tenen el suport de la gent del departament, per escoltar les seves propostes i ajudar-los en tot allò que puguin”.

Per a més informació, es pot consultar el web de joventut: www.cambrils.cat/joventut