El regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies, Eduard Pellicer, ha estat l’encarregat d’explicar els serveis que es realitzen des de la regidoria

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

La nova coordinadora territorial de Joventut a Tarragona, Eva Ferran, ha visitat aquest matí les instal·lacions de l’Ateneu Juvenil, acompanyada pel regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies, Eduard Pellicer i tècnics del departament Aquest espai s’ha consolidat com un referent a la demarcació de Tarragona, i la coordinadora ha volgut conèixer de primera mà les instal·lacions i els serveis que s’ofereixen als joves del municipi. El regidor de joventut, Eduard Pellicer, ha explicat a la coordinadora que “l’objectiu és que els joves se sentin protagonistes d’allò que fan i a la vegada, traslladar-los que són capaços d’aconseguir tot allò que es proposin, sempre i quan s’hi aboquin amb ganes. Treballem per l’empoderament del jove, perquè se senti útil i important”.  El regidor també ha posat l’equipament a disposició d’aquelles activitats que Coordinació Territorial vulgui realitzar a Cambrils.

Els espais de l’Ateneu Juvenil acullen el Servei d’Informació, Assessorament i Acompanyament als Joves, la Borsa d’Habitatge, els serveis Colzes Pelats, la Garantia Juvenil, el Viver d’Iniciatives Juvenils o el Jov Job, a més de la sala de concerts i els bucs insonoritzats d’assaig.

Per a més informació, es pot consultar el web de joventut: www.cambrils.cat/joventut