Els assistents podran tastar el nou còctel, batejat amb el nom d’El Caminet, a les 19 a la cafeteria l’Espai. També es donaran a conèixer els detalls de la Pujada de la Galera.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

La nova beguda de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils es presentarà el proper dilluns, 25 d’agost, a les 19 hores, amb una degustació popular a la cafeteria l’Espai, situada al passeig Albert, al costat de l’Escola Municipal de Música. Els assistents seran els primers de tastar i conèixer la composició del còctel batejat amb el nom d’El Caminet, que es repartirà durant el recorregut de la Pujada de la Galera la nit del 7 de setembre.

Per la degustació de dilluns, els Diables portaran botes amb sis litres de Caminet, la Galera i els timbals. També es faran públics els detalls i es projectarà un vídeo promocional d’aquest nou acte de la Festa Major, coorganitzat pel Ball de Daibles Els Cagarrieres  i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils, que sortirà la vígilia de la Festa Major des del passeig de les Palmeres i arribarà a la plaça del Setge.

Presentació del Caminet i la Pujada de la Galera

Dia: Dilluns, 25 d’agost
Hora:  19 hores
Lloc: Cafeteria l’Espai (passeig Albert, 8)