La festa de les arts escèniques va recuperar artistes de les primeres edicions i va donar l’oportunitat de pujar a l’escenari als més novells

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Joventut

El Parc del Pinaret va acollir dissabte una Nit d’Artistes plena de sorpreses. La festa de les arts escèniques va recuperar artistes de les primeres edicions per celebrar el seu 15è aniversari. Prop d’una cinquantena d’artistes van pujar a l’escenari per oferir 18 espectacles al nombrós públic que es va aplegar al parc per gaudir de màgia, humor, dansa, circ, música i altres propostes.

Una de les sorpreses més destacades va ser l’aparició a l’escenari d’alguns¡ artistes de les primeres edicions. Per l’ocasió especial, la Banda de la Gamba, que actua des de la segona edició, va recuperar membres que havien actuat al llarg de tota la seva història. El resultat va ser una súper banda de 10 músics que es van repartir els diferents temes de la nit.

L’entrada era solidària, a favor del Banc dels Aliments de Cambrils, que va recollir donacions econòmiques, llet i llaunes de conserva a l’entrada del Parc. Els aliments es distribuiran entre les famílies de Cambrils que més ho necessitin.

Els dies previs, també es van celebrar actes complementaris. Dijous, la canalla va gaudir de la festa de l’escuma i els jocs de fusta familiars en col·laboració amb Vila Centre. I divendres el Festival Holi en versió nocturna va convertir el passeig de les Palmeres en un esclat de música i colors.

A més, des del dimarts es pot visitar l’exposició de les XV edicions de la NAC a l’Ateneu Juvenil.