La nova temporada inclou 8 concerts de diferents formats i estils entre el 12 de març i el 2 de juliol

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació Coral Verge del Camí han presentat una nova edició del Cicle de primavera de la Cripta de l’Ermita. El programa de concerts començarà el proper diumenge, 12 de març (20 hores), amb el concert de Soubugen i Adriana Alcaide, una conjunció de música tradicional japonesa i música barroca acompanyat de dansa i cant.

La segona cita serà Una nit a l’òpera amb Solistas Valencia, programat pel diumenge 9 d’abril (20 hores), que recopila Fantasies de Concert sobre els temes operístics més reconeguts de la història.

El dissabte 22 d’abril (20 hores) el públic podrà gaudir de l’espectacle literari Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany, un concert homenatge a l’escriptora organitzat per Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i Càtedra Josep Anton Baixeras de Patrimoni Literari Català de la URV, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Ajuntament de Cambrils i Museu d’Història de Cambrils.

El dissabte 13 de maig (20 hores) el duet A 1 Veu oferirà un Viatge musical a través de la poesia catalana, amb la soprano Alba Fortuny, acompanyada de la guitarrista d’Irene López.

La protagonistes de la cinquena actuació, el diumenge 28 de maig (20 hores), seran Elsa Casanova, Pedro Henriques i Eduardo Sánchez, que portaran a la Cripta el concert Fado, l’expressió més popular de la música portuguesa. En aquest espectacle, Pedro Henriques deixa l’stick de primer porter de hoquei del Reus Deportiu per agafar la guitarra portuguesa juntament amb Eduardo Sánchez, guitarra flamenca i la magnífica veu d’Elsa Casanova.

El cicle continua el mes de juny amb dos espectacles més. El primer és el concert d’intercanvi que oferiran el dissabte 10 de juny (19 hores) la Coral Al Ritme de Sarral i la Coral Infantil Verge del Camí del dissabte en el marc de la Trobada de Corals infantil i juvenils. El segon concert serà el dissabte 17 de juny a les 20 hores, amb la 8a edició del Joves Intèrprets a la Cripta, concert organitzat per l’Escola Municipal de Música de Cambrils, que ofereix actuacions de solistes i grups de cambra avantatjats de l’escola.

El cicle de Primavera acabarà el diumenge 2 de juliol amb el concert de la Coral Verge del Camí Sons d’Àfrica, amb cançons tradicionals africanes harmonitzades per compositors com Albert Guinovart, Xavier Sans i Jordi Domènech.

El preu de l’entrada és entre 5€ i 7€.