La vuitena edició de “Cambrils, entrada al país del vi” va doblar les xifres de copes i degustacions servides

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Més de 15.000 visitants, 5.400 copes, 18.640 tastos de vi i 7.884 degustacions gastronòmiques. Les xifres parlen per si soles. La vuitena edició de “Cambrils, entrada al País del Vi” ha estat tot un èxit. La mostra del vi i la gastronomia, celebrada al Parc del Pescador de Cambrils de l’11 al 15 d’octubre, ha doblat els números de la passada edició i ha registrat un alt nivell de satisfacció per part de visitants, cellers, productors i elaboradors.

La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, ha explicat que aquesta satisfacció fa que any rere any creixi el percentatge de repetidors i ha destacat la gran afluència de visitants estrangers, especialment francesos, alemanys, anglesos, suïssos i nòrdics. La bona climatologia i el pont de quatre dies han estat altres factors que han afavorit l’èxit d’una mostra ja molt consolidada.

Entre els elements diferenciadors de la fira hi ha els tastos guiats de les tardes, que han pogut gaudir un total de 250 persones, i l’espai d’activitats infantils, per on enguany han passat més de 500 nens i nenes. A més, enguany s’ha posat en funcionament un nou sistema de venda de tiquets amb Glups i Nyams que ha tingut molt bona acollida i s’ha potenciat la seguretat del parc durant les 24 hores.

Aquestes novetats s’afegeixen a les de l’any passat, quan la mostra va fer un gran salt qualitatiu amb la instal·lació de casetes de fusta, que fan més acollidora la mostra i alhora milloren la comoditat i seguretat de cellers i expositors. Com en l’edició anterior, s’ha continuat apostant per les actuacions musicals en directe cada vespre. El primer dia hi van actuar els alumnes de l’Escola Municipal de Música; dijous, el duet de boleros i versions Són Dos; el divendres, el duet de guitarristes “Mediterranean Passion”; el dissabte, un DJ, i diumenge la fira va tancar amb l’actuació del mag il·lusionista Santos Marzag.

Les xifres

Dies de fira: 4,5 (l’any passat 3)
Visitants: 15.000 (l’any passat 8.000)
Copes: 5.400 (l’any passat 3.000)
Tastos de vi: 18.640 (l’any passat 9.538)
Degustacions gastronòmiques: 7.884 (l’any passat 3.110)