La principal novetat va ser la instal·lació de màquines especials per recollir plasma

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

La Marató de Donants de Sang de Cambrils celebrada ahir al Pavelló Municipal es va tancar amb 551 donacions: 503 de sang i 48 de plasma. A més, una cinquantena de persones més es van acostar a la Marató per fer oferiments però finalment no van poder donar sang per diversos motius.

La setena Marató de Sang va recollir sang de 9 del matí a 9 del matí ininterrompudament. A les 12 hores l’alcaldessa, acompanyada de diversos del regidor de Salut i la directora del Banc de Sangs i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre, van participar en l’acte institucional i van actualitzar el marcador de la Marató. Posteriorment, l’alcaldessa i diversos regidors i regidores es van sumar a la crida i van donar sang.

El Pavelló Municipal d’Esports de Cambrils també va ser l’escenari de diverses activitats paral·leles com una timbalada, un ball de bastons, l’actuació del Cor Gospel Blaus de Mar i d’un grup de l’Escola Municipal de Música, una xocolatada o l'actuació dels Xiquets de Cambrils.

A més, l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va oferir servei d’esmorzar i la Creu Roja va organitzar una ludoteca.