La ruta s’ha organitzat des del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i ha comptat amb el patrocini d’Estrella-Damm

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

La IV Ruta de Tapes amb Estrella Damm a Cambrils ha finalitzat amb un grau de satisfacció alt per part dels 51 establiments participants. Tots ells oferien  una tapa i una cervesa per 2,5 euros arran d’aquesta iniciativa del Patronat Municipal de Turisme i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, que ha comptat amb el patrocini d’Estrella-Damm. A més, 6 restaurants han ofert un menú de tapes amb 5 plats/degustacions +  postres + cervesa 66 cl a un preu tancat de 30€ (IVA inclòs).

Els establiments participants han coincidit a assenyalar que la ruta ha funcionat molt bé, sobretot durant el primer cap de setmana. La bona acollida de cambrilencs i cambrilenques, però també de visitants d’altres poblacions veïnes i de turistes, ha engrescat als restauradors a impulsar altres idees que s’hauran d’explorar com establir un dia a la setmana on es facin promocions especials per tal que la gent vagi a ‘tapejar’ a Cambrils, fer més rutes durant tot l’any, algunes d’elles tematitzades, etc. En general doncs han coincidit en què la ruta ha estat un bon tret de sortida a la temporada turística alta al nostre municipi.

La iniciativa tenia per objectiu donar a conèixer els establiments i difondre la qualitat de la varietat de l’oferta gastronòmica local, que va des de la cuina més tradicional, fins a la sofisticació de la cuina d’autor.